Jag heter Ann-Catrin Olsson och har drivit mitt företag sedan 2000.

Vi har alla olika unika egenskaper. Min drivkraft är att ge inspiration till hälsa.
Det finns mycket vi själva kan göra för att leva harmoniskt, själv har jag funnit min balans genom yoga, meditation och innovativa hälsoverktyg.

Jag har valt att fördjupa och utbilda mig inom ett antal områden för att få en helhetssyn i hur vår kropp fungerar. Är bland annat certifierad yoga- och meditationslärare samt massör.

Jag erbjuder:

  • behandlingar
  • hälsoprodukter
  • yoga och meditation
  • föredrag och olika event.

Hälsokonsulent – Future Health Consulent

Jag föddes med lågt immunförsvar. Många mediciner bidrog till att jag vid 6 månaders ålder fick magsår.
Min uppväxt präglades sen av problem med mage, öron och bihålor. Provade olika alternativa metoder med varierande resultat.
För mig kom vändningen när jag lärde känna Boris Aranovish, specialist och forskare inom alternativ medicin. Började här att använda de inovativa verktyg från Ryssland som jag blev introducerad i. Bland annat har min sköldkörtel återfått sin funktion och jag är i dag mycket piggare och mer alert i sinnet.

Utbildade mig 2016 hos Dr Boris Aranovich till Future Health Consulent. Har här fått kunskaper bland annat kring hur stagnationer i kroppen blir till, och ger ge olika symptom. Här är det viktigt enligt Boris att inte enbart jobba med själva symptomen, utan också återställa kroppen så att den själv kan eliminera olika problem.

Via Boris säljer jag olika apparater samt ger behandling som har stöd genom vetenskaplig kvantfysisk forskning. Sedan flera år används dessa verktyg för hemmabruk samt inom sjukvården i till exempel Ryssland. Mer info, se hälsoprodukter

Brügger terapi

Utbildningen till massör 1999 gav mig insikten om vikten av att vi även vårdar våra muskler för att må bra. Upplevde att det var något som saknades eftersom många muskulära spänningar återkom hos mina kunder. Ofta arbetsrelaterade spänningar men även på grund av felaktiga hållningsmönster. Sedan januari 2017 fördjupar jag mig nu inom Brügger terapi genom Dr Birgit Sjölander.
Har nu en bredare behandlingsmetodik som ger mer hållbara resultat.

Alois Brügger, en schweizisk neurolog har utvecklat denna metod som bidragit till viktiga kunskaper kring smärt- och hållningsproblem.

Brügger terapi är bra om du har smärtor efter en överbelastning, skada, stress eller fel hållning.
Efter funktionstester av olika muskelgrupper jobbar jag med att aktivera och återställa olika muskelfunktioner. Därefter ger jag individuella övningar och tips för att stärka muskler och kroppshållning.