Boris Aranovich

Boris-Aranovish-inspiravision

Intervju med Boris Aranovich

Boris Aranovich är en internationellt erkänd expert inom området Alternativ Medicin. Han grundade och var direktör för universitetet Alternativ Medicine i St. Petersburg. Därefter har han, sedan 1992, undervisat vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Boris har undervisat i många länder,  bl.a. USA, Indien, Kina, Sydamerika, Filippinerna, Hong Kong, Taiwan, Frankrike, Tyskland, m.fl. och är även programledare för radioprogrammet ”Bättre och bättre dag för dag” på Radio Lidingö.

Vad kan vi ta del av på din nya hemsida?

Den nya hemsidan har en bättre struktur och ordning än den tidigare sidan. Här får du del av hela vårt hälsokoncept, viktigt att förstå att det inte handlar om att bota utan mer om att återställa kroppens egna resurser. För att bli helt frisk behöver du förstå att kroppen är ett komplext system och det går inte att bara ta bort olika symptom.
Vidare kan du läsa om våra produkter som vi säljer, de är inriktade på att korrigera kroppens inre biokemiska processer.

Du har lanserat tre interaktiva program, vilka är de?

Det är tre unika program där du själv kan jobba via din dator när det passar dig bäst:

1. Tankens kraft på cellnivå

Pogrammet består av över 30 animerade övningar som hjälper dig att på ett enkelt sätt rensa kroppen, förbättra energiflödet och de inre organens funktioner. Visuella animationer och musik hjälper dig att bättre komma i kontakt med ditt undermedvetna.

2. 10 praktiska steg till föryngring

Kunskaper om hur vi med hjälp av tankens kraft, kvantfysiska redskap, modern kunskap om vårt näringsintag och våra tarmbakterier kan påverka hela människan och korrigera alla kroppens strukturer. Programmet består av 10 utbildningsfilmer och en film med praktiska övningar.

3. Tibetansk Healing

Det finns vissa likheter med metoder som Joe Dispensa lär ut, men det som bland annat skiljer är att här krävs det inte att du behöver nå djupare meditation. Fördelen med Tibetansk Healing är att alla kan komma i kontakt eftersom vi lär oss fokusera på två objekt samtidigt, detta underlättar vårt fokus för att skapa healing. Vi har fått flera bra resultat bland de som prövat.
Boris berättar hur han själv korrigerar sitt skelett och kotor, viktiga inre organ som behöver återställas för att vår kropp ska fungera optimalt. ”Då jag jobbar mycket och inte har så mycket tid över så har kvällarna blivit en bra tidpunkt för dessa övningar, fördelen på kvällen är också att jag somnar bra eftersom övningarna även balanserar hjärnvågorna.

Vad säger du om dagens hälsotrender?

Jag önskar att man inte enbart fokuserar på träning och kost. Det är även  viktigt att förstå den informationsstruktur som vår kropp har, allt kommunicerar, inte minst på cellnivå. Visst, många har brist på till exempel magnesium och selen. Men om vi har brist på mineraler så behöver vi först hjälpa kroppen så att näringen kan nå fram till våra celler. Här handlar det om vätskorna i kroppen, goda bakterier, göra så att blodet lättare kan transportera näringen till cellerna och att förbättra cellernas membran så att näringen kommer in. Annars är det bortkastade pengar tyvärr.

I mitt radioprogram ”Radio Lidingö” pratar jag mer om just vitaminer och mineraler. https://mr-ab.se/xspf/radioprograms/14_01_20.mp3
Gällande träning, här är det viktigt att hitta balans. Efter träning behöver kroppen inte enbart återhämta sig muskulärt utan det handlar också om att varje gång du utövar träning så minskas kroppens energiresurser som behövs för alla livsprocesser. Energi skapas i cellernas mitokondrier och eftersom de också har sina egna vibrationer så har vi möjlighet att korrigera dem och på det sättet öka vår energi på cellnivå.

Vad ser du som största hotet mot vår hälsa?

Det är absolut miljön, den innefattar inte minst alla frekvenser från mobiltelefoner, datorer m.m. Dessa grova frekvenser skadar våra kroppar mer än vi tror. Kroppens egna frekvenser är mycket finare och vi behöver här använda verktyg som kan återställa dessa kontinuerligt eftersom vi hela tiden utsätts för de grövre frekvenserna. Vi har till exempel Triomed som balanserar nervsystemet och cellernas membran samt Aquatone som återställer kroppens vätskor.

Inte alla som tar eget ansvar för sin hälsa, vad beror det på?
Hälsa kommer först på femte plats. Vi tänker inte på hälsa förrän vi drabbas av ohälsa. Vi får hela tiden information om vad som ska göras från vår omgivning och vi vill få snabba lösningar. De flesta fokuserar också i första hand på att få bort symptomen, men det är så viktigt att se till helheten och hitta vad som orsakat obalansen. Det är här vi når framgång och får stabilare hälsoresultat.

Vilken är din vision kring hälsoområdet?

Att vi alla skulle bli upplysta om hur vi kan förbättra vår hälsa för att må bra psykiskt och mentalt, något som också ger oss bättre mentala förmågor. Den informationen saknas idag.

Hur kommer du att sprida ditt hälsokoncept vidare?

Jag har skapat en blogg där jag gratis lär ut om hälsa genom korta videofilmer. Du hittar information om hur du kan få del av bloggen på min nya hemsida.

Vad har du på gång framöver?

Framöver vill jag utveckla vidare hjärnans möjligheter att påverka på kroppens fysiologi, mentala förmågan samt att bromsa åldrande processer. Resurser som finns i vårmental kraft.

Förutom olika webinars och föredrag på olika platser i landet kommer jag att arrangera en kurshelg i Sundsvall, så håll utkik på inspiravision.nu för mer information.

Erbjudande

Som kund till mig får du 10 % rabatt på kurs eller produkter som Boris har. Hör av dig till mig så får du en kod till köpet.

I min  blogg får du framför allt del av intressanta tips och inspiration för ett liv i balans. Dessutom får du värdefull kunskap genom olika intervjuer med andra kunniga inom hälsoområdet.

.
Kategori:
Anki-olsson

Ann-Catrin Olsson, Inspira Vision

Jag ger dig inspiration för ett liv i balans.

  • Certifierad Yoga lärare.
  • Certifierad Massageterapeut.
  • Future Health Consulent.
  • Brüggerterapi.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *